Noget blødt og håndlavet der kan vaskes /

Selvom brandet har eksisteret siden 1990 er det alligevel stadig meget nyt på det danske og skandinaviske marked. Grundlæggeren Lorena Canals har bygget virksomheden op på et ønske om, at kunne vaske sine gulvtæpper og samtidig garantere for ordentlige produktionsforhold og materialer.

De vaskbare tæpper i bomuld og de mange lækre tæpper i uld og bløde accessories er nu for alvor tilgængelige og klar til at pryde de mange børneværelser og stuer.  C-HY-B_7C-HY-P_4C-HY-G_16.jpgHippy-serien er et friskt forårs-pust til dit hjem, hvor vinterens mørke skal ryddes af vejen. Brug dem enkeltvis eller mix dem sammen i farver eller mønstre. blog_room2play_lorena_canals_2Det brede udvalg af farver, mønstre, tykkelse gør dem perfekte ikke kun til børneværelse, men også til kontoret eller måske en hyggekrog i stuen. Både tæpper og puder er håndlavet og produceret med naturlige farver.

Vi glæder os til at fortælle jer endnu mere om Lorena Canals lækre og bløde tæpper, da vi i denne uge har fokus på Lorena Canals og hendes vaskbare univers.

/ Room2Play

Advertisements

2 thoughts on “Noget blødt og håndlavet der kan vaskes /

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s