Petitcollage // Miljø-venligt og stilrent design

Vi fortsætter vores fokus på lækkert design med Petit collage, et amerikansk mærke oprettet i 2006 af Lorena Siminovich på baggrund af hendes kærlighed til illustration og design. Petit Collage designer og producerer dekoration til børneværelset. Deres udvalg bliver produceret på den mest miljø-venlige måde, hvilket gør ved altid at vælge de bedste materiale, det mest miljø-venlige træ.

Petit collage handler kort sagt om miljøvenligt og godt design – Det synes vi er mega sejt!

petitcollage_room2pla

Petit collage startede med en håndlavet collage i træ – en gave fra Lorena til en ven, der blev begyndelsen for Lorenas farverige træ-univers. Fra at starte med forskellige stilarter af collager på træ , har Petit Collage nu vokset til at omfatte legetøj, uroer af bambus, print på træ, puslespil og vægdekorationer. Et spændende udvalg, der gør det nemt og sjovt at finde din helt egen stil.

 

Kombinationen af materialer og udtryk er et særligt kendetegn ved Petit Collage. I alle uroerne er der anvendt bambus i kombination med farvet filt, der giver ikke blot en super fin 3D effekt, men også en sjov kontrast mellem materialer.

petitcollage_room2play2

Hvad end det er seje robotter eller alle dyrerne I kender fra Zoologisk Have, så kan du nu hænge dem op på dit barns væg. Ikke nok med, at det søde design og de børneglade farver spreder liv, men samtidig også følger udviklingen og måler hvor meget dit barn er vokset siden igår.

petitcollage_room2play3

 

Mere om Lorena:

Lorena Siminovich har sin helt egen side, hvor du kan læse meget mere om hvem hun er og hvad hun ellers laver – blandt andet har hun skrevet og lavet illustrationer til 25 børnebøger. Se siden her: Om Lorena

lorena-bio-1-235x235lm-bio3-235x235bio4-235x235

 

Advertisements

One thought on “Petitcollage // Miljø-venligt og stilrent design

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s