Under åben himmel

Vi er snart midtvejs gennem foråret og nærmer os med hastige skridt sommeren – er du klar til masser af dejlige timer med sjov og leg under åben himmel? Det er vi!

Mulighederne er mange: Alt fra flotte tipier til din lille indianer, fine forme til sandleg på stranden og masser af inspiration til sjov I kan lave sammen i haven.

under åben himmel
Billedet er venligst lånt her:

Vi elsker de fine tipier fra Barrutoys! Teltene er lavet i kraftig canvas med velrco lukning og vindue med rul-ned gardin. Perfekt til en solrig strandtur, hvis der mangler skygge eller som røverhule i haven hvor der kan udveksles hemmeligheder.

under åben himmel2

Sommer betyder strand og hvad er sjovere end at lege i sandet ved vandkanten? Vi er vilde med Spielstabils strand-legetøj! Kun fantasien sætter grænserne med de søde isvaffelforme, de seje forme til at lave flotte pirat-borge, spandevis af farverige spande – og meget, meget mere!

1

Billedet (venstre) er venligst lånt her: Billedet (højre) er venligst lånt her:

under åben himmel4

Billedet er venligst lånt her:

Vi elsker at være i haven når vejret er godt! Og at se den blomstre når sommerregnen begynder. Hvorfor ikke gøre haven til et eventyrligt sted med flotte malede sten eller bruge gamle gummistøvler som potteplanter? Gør havearbejdet til en leg du kan nyde sammen med dit barn med fine haveredskaber i børnestørrelse fra både Vilac og Spielstabil!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s