Legetøj i træ //

Trælegetøj er og bliver populært blandt mange. Og det er let at forstå hvorfor! Legetøj af træ, er ikke kun en flot tilføjelse i børneværelset, det er også både naturvenligt og nemt og sjovt for børnene at lege med. Vi elsker ting i træ og det er vi ikke de eneste. Lad dig inspirerer af de fine ting fra Wooden Story og Petit Collage.

 

wood

Wooden Story

Året var 1969, da Wooden Story’s grundlægger, Bedstefar Borowy, udskar det første Wooden Story legetøj af ahorn fra de polske skove. 40 år senere følte familien sig kaldet til at genoptage denne tradition, selv om de allerede da havde succes med at producere kvalitetsmøbler i træ – og det er vi så glade for!

I dag byder brandet på en kollektion af de fineste legeklodser, biler, bideringe, dukkevogne mm. lavet af FSC ahorn fra Beskidy skovene i Polen og behandlet med øko-certificeret maling, bivoks og botaniske olier for at sikre produkter, der både er børnevenlige og skånsom for naturen.

Med Wooden Story’s egne ord: “Vi skabte Wooden Story med vores kærlighed til naturen til glæde for børn!” 

wood2
Billedet er veligst lånt her:

 

 

Petit Collage

Petit collage er et amerikansk mærke oprettet i 2006 af illustratoren Lorena Siminovich. Petit Collage er et brand med kærlighed til design og fokus på miljøvenlig produktion. Deres udvalg, der byder på alt fra legetøj, uroer af bambus, print på træ, puslespil og vægdekorationer, bliver produceret på den mest miljø-venlige måde, hvilket gør ved altid at vælge de bedste materiale, det mest miljø-venlige træ.

wood3

Fik du læst vores blog om Petit Collage? Hvis ikke, så læs den her:

 

Advertisements