Udendørsleg //

Sommeren står for døren og de små skal ud og lege samt udforske. Mangler du inspiration eller gode ideer til hvad børnene kan tage sig til i haven, i skoven eller på en tur til stranden?

Heldigvis findes der et hav af skønne hjælpemidler, der kan gøre legen mere sjov, lærerig eller mindeværdig.  Vi har samlet et lille udvalg af nogle af de skønne ting og sager man nemt kan lade børnene forsøge sig med..

room2play_blog_udendørs
1. Blomsterpresser / 2. Tipi / 3. Fuglehus / 4. Drage / 5. Jonglør bolde / 6. Stabel-spande / 7. Is-vaffel sæt

Gode udendørslege:

Byg din egen hule. Hvad end du bygger en mega sej hule oppe i et stort gammelt træ eller om du slår en tipi op i hjørnet af haven eller tager den med dig under armen på en tur i skoven. Så er det din helt egen personlige hule… Et perfekt sted at fortælle hemmeligheder, holde hemmelige møder med dine bedste venner eller te-selskab for dukker eller dine forældre.

Lær om naturen. Lige nu blomster der påskeblomster og flotte farver op af jorden i de fleste haver og parker. Pluk et par stykker og læg dem i pres og vent til de fint kan sættes i ramme og hænges op på værelset som dekoration. Brug pressen igen og igen, når du finder nye flotte og smukke blomster på din vej. Fuglene kvidrer og synger i haver og parker – giv dem lille hus i din have og inviter dem til at flytte ind.

Dragejægeren. Tag din flotte drage med ud i det friske blæsevejr og øv dig i at flyve med drage. Tag dine bedste venner med og få en masse frisk luft og gode oplevelser!

Cirkusklovn. Er du vild med at optræde og lærer nye tricks? Hvad med et sæt bolde til at jonglere med.. Du kan ihvertfald få tiden til at gå hele sommeren ved at øve, øve og øve dig..

Sandlegetøj. Enhver kan vidst huske hvor skønt og hyggeligt det er at bygge flotte kager og strandslotte af sand. Uanset om det er hjemme i sandkassen eller hyggelige dage på stranden. Der findes et stort udvalg af lækkert tilbehør, så du kan udvide dine evner som bygningskonstruktør og bygge tårne osv.

God fornøjelse og nyd de dejlig himmelblå dage.

 

 

 

Advertisements

One thought on “Udendørsleg //

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s