Pift hjemmet op med Goodnight Light

 

nb_goodnightlight_cactus_1

Vi elsker lamper – i alle former og farver!

Vi er især begejstrede for Goodnight Lights udvalg af flotte lamper, der kan bruges både til indretning af en moderne stue, børneværelset, kontor og meget meget mere. Vi har i hvert fald ladet os inspirere!

Det sidste nye:

Vi elsker kaktusser! Kaktusser på puder, som små fine dekorationer af malede sten man selv kan lave sammen med børnene, enkelt, men stilfuldt tapet og selvfølgelig de flotte kaktus lamper, som er det sidste nye fra Goodnight Light. Der er mange muligheder hvis man er vild med kaktusser og ønsker en gennemført stil i sit hjem eller på børneværelset inspireret heraf.

Kaktus lamperne fra Goodnight Light fås i 4 flotte farver: Lysegrøn og orange, mint og fuchsia, mørkegrøn og gul og selvfølgelig hvid og guld. De er sidste nye design af Eva Newton, der i samarbejde med Marke Newton og Lorena Canals, også står bag de andre karakteristiske lamper fra Goodnight Light som for eksempel Origami lamperne og Ananas lamperne.

nb_goodnightlight_kaktus_2

Goodnight light3
Billede (venstre) og billede (højre) er venligst lånt her.

Piña Colada lampen:

Alle Goodnight Light lamperne er håndlavet og produceret i Spanien. Ananas lampen er både lidt kitsch og giver et tropisk element i hjemmet. Lamperne fås i et væld af farver, der passer både ind til stuen såvel som børneværelset. Til dem, der ønsker et lidt mere ekstravagant look så fås de også i både guld, sølv og kobber. Brug dem eksempelvis sammen med de flotte Lorena Canals tæpper som vist på billedet herunder. Perfekt til børneværelset!

Goodnight light4
Billedet er venligst lånt her:

Origami båden:

Vi er vilde med Origami båden fra Goodnight Light. Den søde lampe, formet som en origami papir båd, er næsten et must til ethvert børneværelse. De fine både, der fås som ensfarvet såvel  hvid med farvede detaljer, har et varmt, blødt lysskær, der giver et roligt aftenlys til børneværelset.

Goodnight light5
Billedet er venligst lånt her:

Fik du læst vores indlæg om Lorena Canals? Lorena er en af designerne bag Goodnight Light, men har derudover også sit eget mærke af lækre tæpper og puder, som kan gå direkte i vaskemaskinen. Det er et oplagt valg at kombinere de flotte Goodnight Light lamper med tæpper fra Lorena Canals – perfekt i alle husets rum!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s