Endelig et gulvtæppe der kan vaskes

Vi har tidligere her på bloggen skrevet om Lorena Canals, der designer tekstiler og tæpper med lokation i Spanien, lige udenfor Barcelona. Læs vores tidligere indlæg om Lorena Canals her og her.

Vi er så vilde med konceptet og begejstringen for de flotte designs vil ingen ende tage. Netop nu lancerer Lorena Canals sin HOME COLLECTION og denne består af endnu et attraktivt mix af klassiske og stilrene farver og mønstre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

C-ST-NILEBLUE_5

Alle styles er lavet til et hjem der bliver brugt, det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om pletter, beskidte sko eller noget lignende mere. For alle tæpperne i serien kan vaskes i almindelig vaskemaskine. Er det ikke vildt?

blog_lorenacanals_home_4.jpg

Tæppernes design er utroligt simple og nemme at implementere i den stil trend der lige nu er ift indretningen. Brug også tæpperne på terrassen eller i haven hen over sommeren som et dejligt blødt underlag.

C-BW-DIAMONDS-P_6

Se de mange flotte nye mønstre og farver online her.. Ikke alle styles er kommet på lager endnu, men bare rolig – de er på vej. Ellers så hold dig ikke tilbage, du kan altid tage kontakt til os med spørgsmål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s