Alt godt fra havet

Det er næsten sommer, solen skinner og snart er vi alle strandklar! Inspireret af sol, sommer og især strand har vi lavet et tema, inspireret af Alt godt fra havet.

Det er nemt at forelske sig en lille smule i ting fra havet: Både farver og former er fantastiske! Livet som sømand har noget næsten eventyrligt over sig, for slet ikke at forglemme det mytiske mørke dyb i Atlanten, hvor der måske findes havfruer – hvem ved?

Vi har lavet en lille samling af ting som vi er helt vilde med, der er inspireret af netop dette tema: Om det er til børneværelset, kontoret, stuen, ja lige meget hvor så er mulighederne uendelige!

 

 

Nyhedsdisplay_EN5

Nyhedsdisplay_EN3

 

Vi er ret vilde med de mange fine puslespil fra Mudpuppy, farver fra Eeboo og Wall stickers fra Roommates, alle der tager inspiration i netop vores Alt godt fra havet-tema.

Både puslespil og farver er oplagte valg at tage med i sommerhuset til fælles-hygge med familien og de fine Den Lille Havfrue-Wall stickers er perfekte til ethvert pigeværelse!

Nyhedsdisplay_EN7
Billedet er venligst lånt her:

Unavngivet 1

Nyhedsdisplay_EN6
Billede (venstre) er venligst lånt her og (højre) er venligst lånt her:

 

Bliv hængende – vores næste indslag bliver om inspiration til aktiv leg i sommervarmen, hvor vi skriver om masser af gode idéer til spændende og sjov underholdning til sommerferien! Vi er så sommerklar – er du?

Advertisements

One thought on “Alt godt fra havet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s