At rejse …

at rejse2
Billedet er venligst lånt her:

 

At rejse er at leve! – Hvem drømmer ikke om at komme lidt væk engang imellem? Især når det nordiske sommervejrs lunefulde indslag byder på lidt af hvert! Vi elsker i hvert fald at rejse og glæder os til en masse spændende oplevelser rundt omkring i hele verden! Vi har pakket kufferterne med masser af idéer til turen til at sikre timevis af underholdning såvel som fine kuffertmærker med sjove motiver – et farverigt must til børnenes kufferter, der gør dem lette at spotte i mængden! Læs videre og bliv inspireret!

 

at rejse3

Se verden: Vær helt klar til rejsen med fine Se verden-inspirerede ting. Med disse kan du sammen med dit barn lære hvilke mindeværker der hører til netop jeres rejsemål eller se præcis hvor i verden turen går til med Mudpuppys around the world-puslespil.

  1. Magnetic set, I love NYC 2.Journal, New York 3. Journal, j’adore Paris 4. Stencils, All around the world 5. 63 pcs puzzle, around the world

 

 

at rejse4

Rejseklar: Er du rejseklar? Ellers bliver du det nemt! Vi har et lækkert udvalg af rejseting i børnestørrelse, der gør turen mere spændende for de små. Søde kufferter med dyremotiver, fine blomstrede skuldertasker eller farvestrålende bagagemærker – så er du klar!

  1. Circus animals – kuffert 2. Ballet Bag 3. Bag Tag

 

 

at rejse5
Billedet er venligst lånt her:

Underholdning til rejsen: De mange timers transport i fly, tog eller bil flyver afsted med den rette underholdning! Vi har samlet et lille udvalg af nogle af vores ynglings ting til rejsen – alt i praktisk rejsestørrelse!

  1. Travel game 2. Magnetic pixel 3. Magnetic board

 

For mange flere idéer til rejsen, se her: Great for traveling. – Rigtig god tur!

Fik du læst vores oplæg om gode idéer til ferien? Her kan du finde masser af inspiration til underholdning både i haven, sommerhuset, stranden m.m. Læs det her:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s